Saturday, September 13, 2008

g kerja balik malam kuar jumper kwn2 lamer

aku br blik dari kerja dalam pkul 12mlm.... fuh penat... tp itulah hakikat kalu nak duit untuk masa depan..... ish ckp2 wa tak suker citer sdh2 bg aku hidup nie takder sorang pun yang senang walaupun dia kayer ker aper ker..... sama jerk... membezakan usaha saja....
syukur kpd allah hari nie aku dapat client lg..... adolah rezeki nak rayer.... dapat beli baju rayer...... aku kena lah beli aku satu ehm satu.... kuh2.... en.hisham citer pasal married cuak plak aku.... gigil aku beb..... org dah lps aku nie haaaa.... jgn 10x dah ler...... smbg citer balik keje.... sampai kat bilik member plak tipon.... diorang nie sama2 comp. atas stage dulu.... dorang ajak g minum kat hakim... mula2 ajak g k.l... patah pinggang aku.... sampai kat hakim haaaa... badak2 smuanya.... terkejut aku tgk...... dah minat diorang..... aku memang minat fitness nie ..... masa aku tulis nie aku baru sampai bilik bukak laptop.... maklumlah baru pandai buat blog.... rupernyer ketagih nak tulis..... OPS.. ! ketagih2 pun final kem aku tak tulis lagi..... untuk pengetahuan smue..... otw criter tue.... aku create dulu...... kdg2 aku luper aper jadi..... aku sampai beli broadband bebbbb.... jgn tak cayer bayar bulan2.... tapi banyak kegunaan lagi .... tak rugi.... nak criter gak pasal broadband tp tak payah laa kot.... aku pun pengguna celcom setia laaa tapi nombor byk kali gak tkr... adalah criternye masa aku kerja dulu... and pasal bisnes..... and tooooot..... hahahaaha.... ngantuk gak nie besok dah kerja.... aku nak study kdg2 aku blur.... tapi kater cilent aku "dont' forgot what is ur objective and vision".... jadi aku dalam blur aku kena study ... tak tau aku kenalah tanyalahh kwn... kdg ada gak aku jumper lecturer... ader yang takut aku nak jumper,,..... aku nie degil tak pernah serius.... tp itulah aku since dulu..... mak aku pun faham dah aku......... tak percayer aku leh bwk jumper cik aku masa sek.... dulu..... dia ustaz.... sampai skarang kalu aku balik kg sggah umah dia dulu.... padahal dia asyik sebat aku jer... aku pernah kena terajang kat dia..... peh baik punyer sbb aku nie tak reti jadi serius dalam kelas..... aper pun aku tetap mcm tue... tapi kalu dah true color... nak buat mcm maner.... harapan aku nie tggi beb... kalu aku citer berdekah laaaaa..... PENGSAN pun blehhhh dengar jer blom buat aktiviti...... huhuhuhu.... aper pun percayer laaa pada kawan2 perlu and all my classmate aku akan tulis pasal final camp.... kalu ader yang nak comment pasal aku silakan ... buruk bleh baik lagilahhh... wa tak kesah.... teguran itulah kemajuan aku..... kalu aku duk membuta je jalan jatuh lah aku........ ader yang nak g gym bleh laaa g sama2 penuhkan gym fsr jam 9.30mlm..... aku nie tak laaaa reti sgt... and still blaja .... sekali sekala aku slalu jmper lec.. kat u.m sajer tanyer2.... aku ckp kat lec 2 aku bgga jadi student uitm..... tapi if lu org smua betul faham aper lu blaja lu memang terer.... aku serius gle..... oklah sampai sinie jer ..... thank kwn2 tak kira laaaa classsmate ker.... perlu ker yang penting kita pernah jumper and sama2 dalam menjaya kan final camp.........

3 comments:

Apize said...

aku suka baca blog ko ni...panjang2...baru best baca...bagus2 muscular man! nanti leh join ko g gym..dulu aku pernah praktikal kat gym,so nak juga belajar ngan ko apa yang aku x tau pasal latest punyer gym excercise.orait

omar said...

takder yang training terbaru pun... cme bodybuilding nie ader lain skit... tapi high injuries laaaaaaa..... cth high double bicep... n mcm2 laaa.... aku pun tgh cari kwn2 nak wat partner.... kalu dtg leh laaa sama2... tkr2 pendapat

arzed said...

Blog hopping here. Do visit my page, too..