Thursday, September 25, 2008

pRiMa DaMaNsArA gathering AD Resort CLUB

bawah nie adalah skit gambar yang bboleh dikongsikan semasa ad resort club berkumpul di prima damansara... masa tue semester satu.............


kereta nissan ad hijau nie adalah milik yap.. selepas 2 bulan gathering kat prima dia datang ke uitm... kereta hijau nie dah banyak kali juara auto show... memang cantik dan pelik.. sport rim pun ada lampu... mcm2 laa... yap memang kreatif.. malam tue dia adalah salah sorang wakil untuk chinese... dia habis modified lebih 100k....
nissan ad nie sebenarnya masih dalam proses untuk disiapkan... ownner tak braper minat nak buat bodykit mcm org lain... dia lebih kepada enjin... sr20... boleh tahan la.. kelajuan kereta dia sebab turbo...


nie adalah sebahagian gambar ad resort yang datang ke prima pada malam tue...


peh cantik siot ... kereta siapalah nie... bertuah budak nie... nie kereta orang FELDA PASOH SATU... huhuhu.... owner buka kedai cat.. kereta dia ada 3 color... maafla kemera tak cantik...



nie buka ad resort tapi keluaran nissan juga adik kepada ad resort... WINGROAD.. body wing nie memang cantik ..... sport rim 2 pieces import... mahal tue....














club ad resort banyak buat aktiviti... last aktiviti di teluk batik... saya tak dapat turut sama ... maklumlah student kan..... tapi memang best... terdiri dari pelbagai peringkat umur.. tak kira tua, muda, dah kawin atau pun bujang turut serta bersama... ada yang bawa anak-anak mereka... msg kat sini... aktiviti seperti nie dapat mengeratkan hubungan antara sesama kita especially MELAYU... n banyak lagi laaa.... setipa kali mereka konvoi perkara yang paling penting KERJASAMA... ok laaaa .... banyak cerita lagi boleh dikongsikan bersama....